otursdag




Sitter här och är lite smått knäckt, verkligen inte min dag idag. Vaknar upp och tar det lugnt hela morgonen med inställning att jag ska ta bussen 10.18.. vilket visar sig vara helt fel då jag kommer på att jag kommer missa tåget och komma en timme för sent till skolan. INTE min dag, så bestämde mig för att skita i allt och stanna hemma. Borde kanske göra likadant ikväll men det är ju faktiskt nyöppning på depå, det kan man ju inte missa? eller? jaja. Får väl starta en film/läsa en bok eller något så jag blir lide glad. hoppas ni har det en aning bättre, PUSS!!

 


skjortkrage och sådantdär



Har varit sugen på en skjortkrage ett tag, denna nedan hittade jag på en liten sybutik i staden där jag bor, mest otippade stället. Samma dag köpte jag även armbandet på bilden, ett pärlarmband med pärlor formade som dödskallar, himla fint. Och faktiskt det enda jag fick med mig hem från göteborg (förrutom böckerna) är den lilla kuvertväskan från monki, i neonrosa såklart!


        skjortkrage/textillandet 10 kronor      armband/smycka 90 kronor      kuvertväska/monki 120 kronor


home is wherever i´m with you







destiny is for losers







jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag








Dessa två böcker fick jag med mig hem ifrån bokmässan, har tidigare läst "Här ligger jag och blöder" av Jenny Jägerfeld och den var hur bra som helst. Så hoppas på att denna också är det! Har redan börjat läsa lite i bok nummer två och den verkar också vara över mina förväntningar, ett hett tips. Från "gilla"-förlaget 50 respektive 100 kronor gav jag för dom. PUSS!!


le, du är ju så vacker när du ler



Vaknade upp och hade ett tryck över bröstet, panikångest igen.. Vet inte om det är hösten eller om det bara är sådanhär jag är ibland. Tog mitt förnuft till fånga och gick och duschade, fixade iordning mig och klädde mig fint och helt plötsligt var jag glad igen, hur kan det funka så? bara slå om sådär? Begav mig iallafall på släktkalas hon min fina vän sen och tårta gör ju vem som helst glad.

Igår var jag på bokmässan i Göteborg med min bästa vän, hennes farmor och farfar. En upplevelse rikare kan jag ju konstatera, två böcker fick jag med mig hem och dom tänkte jag visa er imorgon.. Nu ska jag söndags-packa klart, som varje söndag och sen lägga mig under täcket. Längtar så får snabba på nu, PUSS!!







tears stream down your face when you lose something you cannot replace







ikväll är jag så jävla ledsen över att du inte är här..



höstinspo



inspo

inspo

inspo

insp

Här får ni lite höstinspiration. Bild 2 från weheartit.se och bild 3 från saralinneea.blogg.se. Dom andra två bilderna är från okänd källa. Hoppas ni har en trevlig fredagskväll! Puss

kalopsia










monkiworld


Upptäckte nyss att Monki visst hade öppnat webbshop, ett stort steg kan jag tycka. Nu är det inte många affärer som inte har det. Väntar med spänning på att Weekday ska göra detsamma. Hade det inte varit så att jag ska till Göteborg på lördag så är dessa tre ting nedan, några av sakerna jag hade velat klicka hem och känna lite på. Västen lockar riktigt mycket just nu, så vi får se vad som följer med mig hem. Kika in på webbshopen HÄR!! PUSS!!







been there, done that, messed around i'm having fun don't put me down






Dansar runt på mitt rum, städar, lagar mat och försöker skapa lite balans i mitt liv..




viktigt arbete





NU GÅR DU & STÄDAR DITT RUM FRIDA!!




every step that you take can be your biggest mistake









lycka





mötet gick så JÄVLA bra och jag är lyckligast i världen.                                              
 tyvärr kan jag inte riktigt skrika ut det, men framtiden ser jävligt bra ut från o med nu..



running scared tonight





Idag avgörs mitt öde lite, jag är rädd..



what if










just don't let me down





  


Förlåt för att det blir så himla mycket musik, men jag har inte någonting att säga just nu. Är rätt tom på ord!
Är glad för dom få personer som kikar in här, jag tycker om er (mamma, mathilda, tilde, madicken osv.) PUSS!


regnet öser ner



Bokstavligt talat så ÖSER verkligen regnet ner just nu och strax ska jag bege mig ut i det för att ta buss, sen tåg till Sölvesborg. Ska möta upp Mathilda o köpa gott för att sedan ha idol-myskväll, FANTASTIC! Efter det kan jag ponera att det blir ett och annat avsnitt av "livet enligt rosa", allt är som vanligt dvs. Njuter! Hoppas ni har det bra kompizar, PUSS!!




moving slow to the sadness


att sova ut



Nu ska jag strax bege mig till skolan, har endast en lektion idag (13.05-14-30). Underbart med en lång sovmorgon, har hunnit med hur mycket som helst! Ikväll ska vi fira bella, utgång på g alltså.. Har förmodligen inte tid att uppdatera mer idag, men vi hörs imorgon grabbar. PUSS!!







det viktigaste i livet är att se bra ut



Fina killar från Andreas Wijk's blogg!




ensam e stark det e så jag blev









prime boots


 

Med tanke på att jag redan har x antal låga vinterskor, så tänkte jag satsa på ett par stövlar detta året. Såg dessa två par på Tyra's blogg, men hittar inga liknande någonstans?! Därimot hittade jag dessa och dessa på nelly.com..
Himla fina men kanske lite för dyra, så får kika vidare efter en budgetvariant, ni får gärna dela med er av tips. PUSS!!

bild: tyra sjöstedt




 


du är min hjälte för du vågar vara rak du är min hjälte för du är precis så svag som jag










cheap monday

 


Hittade dessa fina skor inne på Scorett när vi var på Nova Lund. Kan inte annat än digga dom rejält, älskar den grova sulan.. Hade gärna klätt mina fötter i dom svarta om jag hade haft lite pengar till det.

bild: carolines mode

 


dear parents
















det är okej att känna









karatefylla




Det var lite slirigt i lördags, men fy vad kul jag hade. Att ha som uppdrag att slicka på folk, "det man slickar på äger man", var den bästa ursäkten till att lära känna lite nya folk. Emma stod inne med en grym förfest och Tommy fixade efterfest/sleepover. Jag är mer än nöjd med insparken, så vi får väl hålla tummarna för att året fortsätter så.

Mamma kommer och hämtar mig om en stund, sen kilar vi till nova lund för lite shopping. Mer än behövligt då det är skolfoto på onsdag, what to wear?! PUSS!!










tears stream down your face when you lose something you cannot replace






det är så jävla okej att falla, det är så jävla okej att må skit           
men kom ihåg att resa dig upp, sträcka på ryggen och le efteråt.   




märkt med lycka för livet




Har varit internetlös några dagar och kommer antagligen vara det några dagar till, jag beklagar.. Men snäll som jag är tänkte jag ge er en liten tjuvkik (dålig bild rättare sagt) på min lilla lycka, the tatto! Hoppas ni gillar den lika mycket som mig, PUSS!!





rock'n roll








Köpte denna skinnajackan av Tilde för en liten peng för några veckor sedan och det är nog det bästa köpet jag någonsin gjort, använder den dagligen! Den är alltså från H&M, men har några år på nacken. Ändå i himla fint  
skick och kommer förmodligen sitta fastklistrad på mig ett tag till.. PUSS!!                                                           






                                  


with my hearts still resting, looking for something more




Kollar alldeles för mycket på Gossip Girl just nu, men vad gör det när det ändå bara regnar hela dagarna?







le







springer runt med ett leénde på läpparna!




suede boots





Hittade dessa fina bootsen för många veckor sedan på Din sko's rea, 100 spänn fick jag punga fram. Dessa tänker jag strutta runt med hela hösten tills snön kommer, fina va? Jag gillar dom iallafall. PUSS!!


din sko 100:-





slim kim tattoo

 




          

Idag var det alltså dags för att bli märkt för livet och jag är SÅ himla nöjd, den sitter helt perfekt och är helt underbar. Så får tacka Kim för detta, grymt jobb! Kommer visa bild när den har läkt ordentligt, så länge får ni vara lite nyfikna, hehe.. PUSS!!





pink lace and black pants



Dessa två saker är några av de ting jag har haffat de senaste veckorna, en rosa underbar spetströja med          knappar i ryggen och ett par svarta supertighta jeans, som antagligen kommer matchas med varandra.             
What do you think? PUSS!                                                                                                                              


rosa spetströja ~ H&M 199:-   svarta jeans ~ cubus 199:-




but love, is too hard to break, love, aint nothing you can take, it's a little thing we make










a kiss goodnight










en godnattpuss till er mina gullisar, PUSS!






försenade födelsedagspresenter













1. Underbara låga Palladium från Tilde  2. En brun skinnväska från mina kusiner  3. Tomas sabo armband från lillebror, en nyckelberlock från underbara tjejgänget (fjäderberlock från mormor i julklapp) och en bilberlock av mamma & tomas.  4. trefingerring (eller knogjärn?) och fjäderörhängen från mina FAB-tjejer, amanda & bella.

Några av mina fantastiska födelsedagspresenter, fick också en hel del pengar och presentkort men sånt är bara tråkigt att visa upp. Nu är jag 18 år (för några veckor sedan då) och inte ett dugg mycket klokare, får väl se till att bli det snart. Och dessutom är det kanske dags att skaffa sig ett litet körkort snart med (fortfarande rädd för mig själv).
Nu ska jag fixa lite middag sen kila bort till Bella för att skriva lite psykologi och gosa. Hoppas ni får en grym kväll (missa inte idol, hehe) PUSS!!




let your sweet eyes enlighten me









all day long




Är precis hemkommen från the city of Karlshamn, hängde runt lite med virre & emma. Fick med mig lite grejer hem, har en hel del att visa er nu, så denna veckan ska jag ta tag i det, okej?!

Ska strax kila iväg och handla lite med pappa, sen blir det kalas för min kusin (som fyller 18 år) lite senare, sjukt att vi är så gamla nu, hehe.. Lite senare ikväll tänkte jag ta tåget till Bromölla för att hänga lite med tjejerna. Denna dagen får helt enkelt gottgöra gårdagen, då det varken blev det ena eller det andra. (DVS jag hängde med chuck bass hela kvällen/natten).
Nu ska jag kila, PUSS mina duvor!!







je rêve de toi







emmène-moi aussi loin que possible








livet leker lite mindre ibland



Det går lite segt för mig just nu, pendlar mellan skolan-mamma-skolan-pappa och ska hinna med livet lite därimellan. Ska försöka se till att det inte blir allt för tomt här, men förvänta er inget skoj.. Hoppas ni har det grymt, PUSS!!




RSS 2.0