MARATON

 
 
 
(klicka på bilden)
 
 

SHOPPINGABSTINENS


På senaste tiden har jag nästan bara handlat inredning: tavlor, ramar, doftljus, snöglobar, skohyllor etc. Och idag slog en enorm shoppingabstinens till. Det kliar i mina fingrar efter kläder, smycken, skor och väskor. Så imorgon är det jag som tar bilen in till staden och rensar butikerna (nästan). Såg att både H&M och Lindex fått in massor av kul. PUSS & KRAM

inhale exhale

 
 
 
 

de e dark nu

 
Lyssnar på denna låten med Alina Devecerski om och om igen just nu. Livet är rätt bra, fast allt är upp och ned. Saknar mina bästa vänner där hemma, men är glad att jag har funnit en nygammal vän att spendera mina dagar med. PUSS
 
 

im the crazy bitch around here


NU

 
 
Hej! Lite seg uppdatering här just nu. Jag är på äventyr och har lämnat min kamera hemma, men så småningom kommer det komma lite. Ni vet ju hur det funkar. Men min instagram uppdateras ganska flitigt. Och nu kan ni även följa mig på webben, HÄR: http://instagram.com/fridaakh.
 
Ha en underbar lördag! PUSS
 
 

the satisfaction of clothes

 
 
 
Hår, Smink, Naglar, Kläder, Accessoarer. Ting som inspirerar mig just nu helt enkelt.
  

hell is empty and all the devils are here

 
 
 
 
 
 
 

onda ögat

 
 
Har stått i flera timmar nu och försökt få i mina linser men det GÅR INTE. Det går åt helvete hur jag än försöker att göra. Så nu är hela min hornhinna sönderskavd av alla naglar som satt sig i den idag. Ger upp!
 
 
 

livet är underligt

 
Ibland tar livet märkliga vändningar. Och just nu är ingen lyckligare än mig.
 
 

5 bästa låtarna just nu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

instagram de senaste månaderna

Bilder från min instagram de senaste månaderna, Sammanfattningsvis kan man väl säga att: 1. Jag har ätit väldígt mycket 2. Sängen är min favoritplats för detta 3. Hösten är här 4. Jag gillar att fota mig själv 5. Jag har världens finaste vänner.
 
Bra, då hade vi det avklarat. Hur är livet då?
Med tanke på hur mycket klockan är så är väl svaret sådär. Jag ligger vaken nätterna till ända och vänder mig ut och in. Försöker hitta mig själv och framförallt hitta ett jobb.
 
Kram
 
 

RSS 2.0