fantastiska








två underbara från märta's blogg


thank god it's friday

Fredag igen, vart tar tiden väääägeeeen? Mindre än tre veckor tills skolan drar igång igen, förstår inte vart sommarlovet tog vägen. Ikväll sitter jag och chillar med ett gäng tjejer i uterummet, trivs. Hoppas ni får en underbar fredagkväll, PUSS!!

new in

Imorse begav jag och mina två kompanjoner mig till Karlshamn, två timmar hann vi med innan ena damen skulle till jobbet. Affärerna kändes rätt tömda men några få saker fick jag med mig hem. Check it out:


Randig magtröja: Lindex 99:-    Mockaskor: H&M 75:-    Bikini: Lindex 2x20:-


girls we run this motha (YEAH)














måste bara säga det igen: jag är lycklig!







to be happy









with a smile upon her face




jag tror att jag kände lycka för en stund igår. längtar tills nästa
gång den känslan dyker upp. tack mina fantastiska vänner!
      





o







Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

L







Love is not about finding a perfect person, but learning to see an imperfect person perfectly.


tre från trippen









att säga förlåt och mena det


                                 




bild tagen här

 

 

 

 


stilduell

Vem bär det bäst? 

          
    T-shirt: H&M  Jeans: Vero Moda                                      T-shirt: H&M  Jeans & Jacka: Bikbok








ta detta inlägget med en gnutta ironi, hehe..

var är den store poeten som jag var förälskad i



Det blir mycket musik just nu, men det är lättare än att behöva beskriva med ord.
Och på det sättet blir det ju också uppdaterat här varje dag. Jag tycker om er, PUSS!

en tripp till..

Trippen till ikea/Älmhult slutade upp i fattigdom för min del.. Ärligt talat så äger jag nu inte en enda krona, men det var det värt. Med mig hem fick jag två påslakan och ett paket med shotglas. Dessutom hittade jag en stickad tröja på lindex i Älmhult för lite mer än hundralappen.

I förrgår var jag med Tilde som smakråd i Kristianstad, vilket slutade upp med ett par gröna jeans från Vero moda - som Tilde fick stå för: TACK!!


byxor: pieces 50:-   shotglas: ikea 15:-   påslakan: ikea 29:- x2   kofta: lindex 129:-

Nu drar jag strax till kristianstad igen, med Amanda och Bella för att checka läget. Ha en underbar kväll, PUSS!


vad det handlar om

Låter Michaela Forni's ord tala för mig idag:

Det handlar inte om att få vem man vill. Det handlar om att få den man vill ha. Det handlar inte om att vara med människor. Det handlar om att vara med just den människan. Det handlar inte om att kunna gå hem med vilken snygging som helst en lördagnatt. Det handlar om att gå hem med honom. Det handlar inte om att vara omringad av folk. Det handlar om att vara omringad av dem eller den som älskar dig. Det handlar om skrattanfall och vackra händer.


and you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again


Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Hej på er. Eftersom Frida inte är på topp just nu tänkte jag (Tilde, Fridas vän) göra en liten uppdatering. Har inte så mycket mer att säga utan tycker att bilden ovan säger det mesta. Jo en sak till: Life's to short! Be brave and never give up.

killi kill

Nu kilar jag till Tilde över dagen, får se ifall det kommer upp något mer här idag. Borde ta tag i mitt kaos-artade rum också, så det står alltså också på agendan. Hoppas ni får en bra (men dock regnig) dag, PUSS!


gifts from another country

När min vän Bella kom hem från Malaysia förra veckan, så hade hon med sig lite presenter till mig och A. Ett par supersnygga gladiatorsandaler, två par öronhängen (TOTALÄLSKAR DE SILVRIGA), två ringar och ett armband. Får hålla tummarna för att allting kommer till användning då jag tydligen har en hel del skor och en hel del smycken!?! Dags att rensa ut lite kanske, något ni vill se kanske?

Är precis hemkommen från Älmhult, var på ikea med Amanda och nu är det strax dags för att ut och promenera lite. Så himla skönt när det inte är så äckligt varmt ute längre - men sol skall man då icke klaga på, SOL KOM FRAM!! vi hörs , puss!
 


ut på nya äventyr

Nu drar jag och min kompanjon Amanda ut på äventyr och vart åker vi idag? psst, ni får en ledtråd.. man kan köpa mjukglass för fem kronor där!

Ahaaa, det är en karamell ni kan suga på, den som kan klura ut det.. vinner en kram? okej? Ha en bra dag!!

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead


hurtig dam

Har precis varit ute och promenerat med mi padre, underbart väder fast solen har gått ner (om man nu ska vara sådan).

Var inte det jag skulle snacka om, utan tänkte kolla med er om ni har några tips på några serier!?! Har ju sett en hel del bla. gossip girl, one tree hill, o.c, pretty little liars, sex and the city.. Men nu har jag lite slut på saker att se, så någon som har fastnat för någon grym serie, som är villig att dela med sig av? PUSS

göteborgs shopping

Hittade en massa fint i Göteborg, men kände att det inte var någonting som jag behövde speciellt mycket egentligen. men 3 bas-grejer fick jag med mig hem, ett halsband och ett läppstift. Är så himla nöjd med mina inköp och nu blir det shoppingstopp för ett bra tag (ska försöka iallafall). Har jobbat nu måndag-tisdag och nu är jag äntligen ledig i några dagar så att jag kan bättra på min solbränna, tjoho! PUSS



Halsband: Glitter 10:-  Stickad t-shirt & Gult linne: Gina Tricot 49:-/49:- Läppstift: Make up store 170:-  Klänning: Bikbok 49:-

babes

Hejsan mina älsklingar! Förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen, befinner mig just nu i Göteborg för att tillbringa helgen hos mina släktningar. Har haft fullt upp i veckan, mest över att må dåligt.. lite kommentarer hade faktiskt gjort mig lite gladare (SÅ NI VET!)

Förhoppningsvis har jag lite shopping att visa upp på måndag, glömde självklart att ta med mig kamerasladden så det kommer när jag är på hemmaplan. Då har jag också lite bilder från killebom att visa upp!
Nu är det dags för mig att pysa, hoppas ni har de grymt (och glöm inte att kommentera), PUSS!!

framtidsdrömmar

Det enda som gör mig lite glad just nu, är att jag vet vad jag vill göra efter studenten (ja, jag vet jag fortsätter att ändra mig heeeela tiden men nu tror jag faktiskt att jag har bestämt mig). Hör och häpna, jag vill åka till Afrika. Där hade jag tänkt jobba som volontär på ett naturreservat i antingen Zambia eller Zimbabwe. Ni kan läsa mer om det här och här.

Nu efter att ha sett bilderna som Elise Bahía har lagt upp från sin resa, vill jag bara detta mer och mer, så nu får vi hålla tummarna för att detta är det jag gör nästa år.. KRAM PÅ ER!


tears streaming down your face when you loose something you cannot replace

9991.) It kills me how in love with you I am because I know you don’t feel the same.



mitt hjärta blöder


ett trasigt hjärta

Jag vet inte hur mycket jag vill skriva ut här egentligen, inte för att ni är särskilt många - utan för att jag inte har någon aning alls om vilka ni är. Men nu är det jag som bestämmer, för detta är ju mitt tempel där jag ska kunna vara jag.

Just nu mår jag så himla dålig, eller att säga att jag mår dåligt är en dålig förklaring snarare att: just nu har jag så himla ont, i mitt hjärta. Det enda i hela världen som absolut inte fick hända, hände. Det gör så HIMLA ont i hjärtat så jag bara gråter och skriker om nätterna, jag vet inte riktigt vad jag ska ta vägen längre. Det finns liksom inte något slut på det, på känslorna.

Är det någon av er som är bra på flyktvägar? Är det någon av er som vet hur man lagar ett hjärta?

för, jag saknar honom

lyckligt slut



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Såhär snygga var jag och min vän Ciara igår innan vi stack och firade Madicken (grattis igen)!
Kvällen blev mindre lyckad faktiskt, då terassen tydligen inte var till för oss igår, då medelåldern låg på 45. Men allting blir bra med mina kompizar i närheten men sängen kallade på mig och redan vid tolv sov jag som en stock - skönt för en gångs skull!

Ikväll blir det lite tapas men innan dess: en tripp till maxi med the big A. KÄRLEK!!


en midsommardröm







bilder: Carolina Engman


 


raise your glass

Idag har jag väl inte direkt någonting att förlora, så idag satsar jag på stort och fyller stora glasen! Dags att rota lite i garderoben, har hört att det ska bli kyligt (passar ju bra), vi kanske ses där ute! Annars: ha en trevlig kväll, PUSS!

RSS 2.0