en liten twist



Försökte mig på en sådan här liten twist häromdagen, gick dock inte så bra. Så det kanske är dags att börja odla på riktigt nu, började ju med ricinolja ett tag som faktist hjälpte.. Så nu tar vi tag i det igen, ett två tre...

bild: fahrman

 


"Sometimes it lasts in love, But sometimes it hurts instead,"



Spelas på repeat här hemma, rätt jävla fin!


kent-skatan


Igår införskaffade två av mina vänner sig en varsin tatuering, svalor båda två. Har med funderat på detta innan men har börjat tänka om nu, är lite sugen på kent-kråkan, eller skatan rättare sagt. Frågan är ju bara om man måste ha de andra tre symbolerna med då? Lite sugen blir man..


Den 18 augusti är det jag som kommer hem med en liten fågel på kroppen iallafall, vart vet jag inte än.. Time will tell, puss!

 


himmel blå

 


pictures: me

 


i keep dancing on my own


Ska strax börja fixa iordning mig lite lätt, ska hem till virre om någon timme för lite förpartaj för att sedan ut och skaka dom lurviga.. Dessa skor kanske? hmm, tål att tänkas på.. P U S S !

bananas are for monkeys

 



Denna klänningen från H&M skulle jag vilja ha på mig i sommar: på väg till stranden, en dag på stan, chill i trädgården eller kanske på en party kväll? Det låter inte helt fel för mig, från H&M som sagt, för 149 riksdaler.

bild: My Blomquist

 


hjärtat sitter utanpå slår inte som det brukar slå

Mår så himla kasst, känns som att jag är sjuk konstant nu för tiden.. Men det har jag minsann inte tid med, för nu är det multiworking-times, man ska hinna plugga-jobba-gå i skolan-umgås med kompisar-sova och allt det där. Därför ser det lite tomt ut här i bloggisen, men ska verkligen försöka denna veckan, lovar kompisar!

Imorgon är det religionstemadag och på tisdag är det nationella matteB, man kan väl inte direkt påstå att det är mitt favoritämne. Nu kommer jag väl strax slockna här med datorn på magen, dags att avrunda kanske?

Sov så gott kompizar (ja, eftersom att ni är så få kan jag väl få kalla er för det?) p u s s!


el resturante

Tjena kompisar! Ska strax dra på mig lite kläder och sticka till jobbet, slutar vid 22. Så det kommer bli en himla lång dag, men jag klagar inte. Lite pengar på fickan är ju inte helt fel liksom! ha en skön dag, p u s s !


JK

Har fattat ganska stort tycke för denna Jon Kortajarena, rätt fin är han faktiskt. p u s s!






Bilder: Kajsa

 


en stor puss



Jag skulle vilja ge en stor puss till mina åtta trogna läsare där ute, TACK!! (mamma, pappa, madicken.. osv)
PUSS PÅ ER!!

 


imilk



Fina fina Signe!


lilla önskelistan


"Sara top" och "Dilba dress" är två grejer som jag hade velat ha från Gina tricot just nu. Älskar banden på toppen och ryggen på klänningen, och inte alls så dyra 149/249 kr.

Nu blir det strax lite häng på altanen och imorgon ska jag upp klockan halv sju och jobba lite, vad gör man inte för lite pengar i fickan? puss


livet leker

Imorse var det dags för det skriftliga nationella i engelska, det gick pissdåligt. Ingenting har någonsin gått så dåligt, men inte lider jag för det! Nu sitter jag här i oskars soliga uterum och njuter, fantastisk fredag. ha det coolt kids! p u s s

   


crazy bananas



Denna vill jag ha

bild:
Ellen

 


milka/caramel

 


Detta är mitt absoluta favoritgodis/choklad, köpte på mig några stycken i Österrike men nu har jag påbörjat min sista chokladkaka och nu gråter jag inombords. Inte någon söt människa där ute som har några i bakfickan? VILL HA!! p u s s

 


valborg

Alldeles för länge sedan jag uppdaterade, igen.. Men nu var det dags, ska verkligen försöka att bli bättre. I lördags var det valborg och det firade jag genom att börja kvällen med att grilla med sju tjejer och senare fixade vi till det till en grym fest i Amanda's lilla stuga. Väldigt trevligt faktiskt och igår hade vi lite kalas för mamma som snart fyller år! Här nere kommer en liten bild på mig och Madicken, p u s s


RSS 2.0