när allt som inte får hända sker och hjärtat går sönder i tusen bitar för att aldrig bli helt igen


äggamacka

Sitter just nu och avnjuter x antal rostade äggamackor, tog en liten blund på någon timme och vaknade upp för att göra lite matlåda tills imorgon!! Det är så himla kul att jobba på dagis nu när det är så himla fint väder - ÄLSKARRRRT. Mitt hus känns dock som en bastu, vilket är mindre mysigt. Men man skola då icke klaga, för livet är gott! PUSS!

triss i bilder











tre bilder från en trevlig midsommar hemma hos en killkompis, livet leker så att säga.

Nu är det dags för mig att dra till jobbet, det ska faktiskt bli himla kul (så som jag trivs där). MEN har en himla seg dag, varföööör??! Vill genast bli lite piggare, det är ju trots allt sommar nu, då vill man ju sitta uppe halva nätterna och sola hela dagarna, åååh.. jaja, off we go!! Ha en kanonbra dag sötizar, PUSS!


nose to nose



Vackra underbara låt!

mr & mrs X



just spotted XoXo //gossip girl


panic!

Har extrem panik över vad jag ska ha på mig på midsommar och vet inte om jag hinner köpa något innan dess, ARH! Varför är jag alltid ute i så bra tid för? Kan ni kanske tipsa mig om något, kompizar? KRAM

sarria import






Vet att det har blivit mycket inlägg om skor och kläder på senaste tiden, fast det är ju det jag tycker om att läsa om, så det blir lätt så.. Ska försöka variera mig bättre.. MEN NU: ännu ett par skor att skriva om, på rockfestivalen så hittade jag ett tält där det var ett par killar från Gävle som stod och sålde indianprylar och en hel del skor. Fastnade för dessa här nedan, i äkta läder och med stålhätta. Kanske inte tid för ett par sådana boots nu, men tänk er till sensommaren, dessa bootsen och en blommig söt klänning? Tycker det låter himla fint! Frågan är bara om det är värt det, 1 200:- är en hel del pengar för mig.. Only time will tell!


fina huh? 1 200:-   Sarria Import


indianfötter

Häromdagen kände jag att jag behövde införskaffa ett par inneskor, till jobbet på dagiset. Sprang in för att köpa mat på maxi, men hittade dessa små indian-inspirerade ballerina. HUR FINA SOM HELST, tycker jag då. För endast 99:- , hur coolt? (men mest otippat)   PUSS!



99:-    MAXI


first day

TJENA! Nu är det strax dags för mig att sticka till mitt nya jobb, hör och häpna.. På dagiset då alltså, är så himla taggad. Ni får ha en underbar dag (hehe, ni? que?) så hörs vi nog ikväll... PUSS!!

rosa i flera nyanser

Här har vi mina inköp från H&M's rea från den senaste tiden, fyra stycken i olika nyanser av rosa (färgen jag faktiskt har börjat digga mer och mer på senare tid). H&M bjöd faktiskt till förvånandsvärt mycket mer än vad dom brukar göra i reatider, you go H&M!



BH: 50:- TROSA: 30:- TRÖJA: 50:- SHORTS: 100:-

 

 


på hemmaplan

Är (äntligen) hemma efter en helg på bortaplan, först hos Oskar i fredags och Ängelholm hos hans gudomliga kusiner i lördags, sen hem dit igen i lördagskväll och nu är jag hemma igen. Försöker fixa en liten matlåda tills imorgon då jag tydligen ska börja jobba på ett dagis? HEHE SKA BLI KUL!!

Nu till en pinig fråga som fasen, ni är ändå rätt många som tittar in här varje dag.. Så ni kan väl snälla säga vad ni vill att jag ska skriva om? Ni kan tillomed vara anonyma, bara jag får veta HEHE.. PUSS på er isåfall!!

jobbfritt

   
        


Chefen ringde för en stund sedan och det regnar ute så jag behövde inte jobba, rätt skönt ändå. För imorgon ska jag ju till Ängelholm och passa min pojkväns kusiner, Viggo och Vera. Sådana ungar som dom får en att vilja klämma fram några själv. Men inte på ett tag då...

Ska strax åka till Oskar då alltså, skönt att komma på plats lite, så får se till att packa väskan nu, jag har lite förinställt här i helgen, det ska nog bli bra.. PUSSS!!

 

 


kärlek till skor



Dessa skor fick jag hem för någon dag sedan och jag kan inte mer än bara älska dom. Som många andra är min favoritsko Converse, men fram tills nu har jag bara varit ägare till dom tråkiga svarta & vita. MEN NU ska jag piffa upp mina sommaroutfits med dessa syrenlila dojjorna på fötterna, KÄRLEK! Du hittar alltså dom på smartgirl.se för 509 kronor, hur billigt och hur bra?

Hoppas ni får en fin dag i solen, själv ska jag och jobba om någon timme! PUSS & KRAM

 


så längesen, så längesen



Störtdiggar Veronica Maggio, särskilt såhär på morgonkvisten!


ORDER

När min pojkvän skulle beställa lite grejer från H&M häromdagen så kunde jag ju inte heller låta bli att klicka hem någonting till mig själv. Kassan tryter dock lite men jag hittade minsann denna klänningen nedan - för ynka 40 spänn, småskrammel.. Hur söt är den inte då? Till bruna ben & vita converse, det låter precis som min melodi!!




H&M 39.50:-


2 in 1



Nu när min utväxt sitter ända nere vid öronen känner jag att det är dags för en liten förändring.. Så det är väl på tiden att sätta lite färg i 'att, har lite grejer att visa för er med. Det kommer i dagarna - för imorgon så börjar äntligen mitt sommarlov! ps. om ni kikar extra noga så kan ni skåda min bikinilinje, hur häftigt som helst för en albino som mig!! ds. PUSS

 


lite hår

Härom veckan fick jag med mig lite hårprodukter hemifrån min pojkvän. Måste ursäkta mig lite för bilderna som inte är i toppklass, har inte tillgång till något redigeringsprogram nämligen.

Har inte hunnit testa alla produkter än, så är det någon av dom som jag fastnar för så lovar jag att rekommendera. Fast redan nu kan jag säga att "thermal protector" och "sea spray" från ghd är riktiga lifesavers. Jag har testat många olika sorters värmeskydd, men ingen är så bra som denna från ghd, många saltvattensspray har jag med testat genom åren, men denna är faktiskt gudomlig, tips tips!

Nu ska jag strax ut och rocka (som jag har gjort hela denna veckan, efter jobbet då hehe), det är anledningen till den dåliga uppdateringen också, men snart är det sommarlov och då jääääklar!! PUSS

RSS 2.0